Pozdravljene!
Jaz ne vem več, kako naj si negujem obraz (

), tako da se obračam na vas.
Moj tip kože: nos je malo bolj masten z dosti ogrci (niso tisti standardni črni, pač pa kot neke lojnice - ampak vsekakor so ogrci), brada ni mastna, vendar imam čisto malo ogrcev (tistih "standardnih" črnih), lica so suha (kjer imam tudi kar dosti razširjene pore), na samih kosteh ličnic imam dosti milij (pa vse do senc), čelo je normalno.
Ker do zdaj NIKOLI (!) nisem kupila primerne kreme, jih sploh ne uporabljam in tako sem dobila nek strah pred njimi. Motijo me torej milije (zelo, najbolj motijo!), potem pa še razširjene pore na licih ter malo več ogrcev na nosu.
Zadnje čase imam spet občutek, da nimam pravilne nege, in da moja koža potrebuje vlago, ki pa ni mastne teksture. Odkar sem prešla na naravno kozmetiko, je bila moja koža precej boljša (trenutno uporabljam gel od Dr. Scheller), vendar zadnje čase opažam, da mi nekako izsuši kožo.
Lepo prosim za nasvet!!! Pripravljena sem popolnoma zamenjati kozmetiko, samo, da bom imela lepo kožo.
Prosim, pomagajte (saj vem, da ni to zelo problematična koža, ampak me res ZELO moti)!

HVALA!