Naravna kozmetika
september 09, 2010, 12:00:12 pm *
Novice:

Domov   Išči Prijava Registracija Trgovina srček  

Strani: [1]
  Natisni  
avtor Tema: PIGMENTACIJE  (Prebrano 303 krat)
lunca68
*
Objave: 1

Ogled Profila
« dne:: februar 25, 2010, 09:26:27 am »

Pozdravljeni.

Odločila sem se za uporabo naravne kozmetike, pa moram priznat, da je tako veliko izdelkov, da se ne znajdem. Rabim pomoč pri izbiri kreme za obraz. Sem v zgodnjih 40- tih, koža je suha do normalna, tanka okrog oči, kjer so že kar precej vidne izrazne gubice. Najbolj pa me moti pojav pigmentnih madežev. Sprva je bilo vidno samo nad zg. ustnico, sadaj pa so se pojavili tudi na obeh licih. Očitno imam kožo nagnjeno k temu, ker mi tudi na poškodovanih mestih kjerkoli drugje na koži, nekaj časa ostanejo temni fleki.
Rabim še kremo za sončenje, da čimbolj zaščitim obraz.
Za nego telesa sem trenutno uporabljala hladno stiskano mandeljevo olje, pa nisem zadovoljna, ker je koža še vedno zelo suha predvsem na predelu goleni. Upam, da mi boste lahko pomagali s kakšnim nasvetom. Hvala!
Prijavljen
vegea
*
Objave: 48

Ogled Profila
« Odgovori #1 dne:: marec 01, 2010, 08:09:03 pm »

Pozdravljeni,

glede na opis kože, vam predlagam sledeče izdelke za nego kože:
- Olje proti očesnim gubicam - avokado & mandelj
- Vlažilna krema – vrtnica in aloe vera
Vsekakor pa bi lahko preizkusili tudi Kremo propolis in cink, ki se odlično obnese na problematični koži.

Za nego kože telesa lahko izbirate med kakavovim, kokosovim, karitejevim maslom ter hladno stiskanimi olji.

In še obrazna krema za sončenje - Negovalna BIO zaščitna krema za obraz SPF 50. Sicer pa ima tudi že zgoraj napisana Vlažilna krema - vrtnica in aloe vera nižji zaščitni faktor, ki zadošča za vsakodnevno uporabo, kadar se ne izpostavljamo pretirano soncu.

Prijavljen

Vstop v spletno trgovino: http://www.vegea.si/
Strani: [1]
  Natisni  

Pojdi na: