Naravna kozmetika
september 07, 2010, 03:29:54 am *
Novice:

Domov   Išči Prijava Registracija Trgovina srček  

Strani: [1]
  Natisni  
avtor Tema: Novi izdelki RelaxMaternity, FarmaCell in FarmaCell Shape  (Prebrano 3451 krat)
Nacce
Administrator
Objave: 148

Ogled Profila WWW
« dne:: junij 01, 2008, 07:43:49 pm »

K naši ponudbi bomo kmalu dodali izdelke RelaxMaternity in FarmaCell blagovne znamke RelaxSan.

RelaxMaternity je skupina izdelkov ustvarjena na osnovi dolgoletnih izkušenj in moderne tehnologije, ki zagotavlja uporaben, zdravju prijazen in čudovit izdelek za bodoče mamice in mamice po porodu.

Hlače PRE, posebej oblikovane, ojačane v prednjem delu in prilagojene za ves čas nosečnosti, omogočajo izjemno udobnost, zaščito in podporo ter naraven razvoj otroka.
Hlače z oznako SLIM so namenjene za naravno, poporodno vračanje kože in mišič v prvotno obliko, pri tem stimulirajo trebušne, bočne in hrbtne mišice, omenjenim predelom pa dajejo vitek izgled.

FarmaCell predstavlja skupino patentiranih izdelkov iz posebnih mikro vlaken, ki zahvaljujoč svoji izjemni strukturi omogočajo mikro masažo in s tem glajenje kože in efektivno učinkujejo proti celulitu, izboljšujejo krvni pretok, zmanjšujejo maščobe in škodljive snovi v koži. Koži vračajo elastičnost in ton. Hlače lahko uporabljate ves čas!

Inovativna krema FarmaCell Plus stimulira krvni obtok in izboljšuje odvajanje škodljivih snovi, zmanjšuje maščobe in s pomočjo FarmaCell hlač zagotavlja učinkovitost. Krema se hitro in globoko vpije in ne povzroča vnetij ter razdraženosti. Krema je klinično testirana.

FarmaCell Shape predstavlja skupino patentiranih izdelkov iz posebnih mikro vlaken, ki zahvaljujoč svoji izjemni strukturi omogočajo mikro masažo ter hkrati PUSH UP efekt.

Kmalu v naši ponudbi!
« Zadnje urejanje: junij 01, 2008, 10:29:19 pm od Nacce » Prijavljen
Nacce
Administrator
Objave: 148

Ogled Profila WWW
« Odgovori #1 dne:: junij 30, 2008, 10:57:52 pm »

Izdelki iz skupine RelaxSan so že na voljo v naši trgovini:
FarmaCell
FarmaCell Shape
RelaxMaternity
« Zadnje urejanje: julij 01, 2008, 08:53:52 am od Nacce » Prijavljen
october.rain
*
Objave: 4

Ogled Profila
« Odgovori #2 dne:: september 20, 2008, 06:04:13 pm »

Mene pa zanima če je že kdo kaj od tegale uporabil?Glede učinka me zanima..
Prijavljen
panim
*
Objave: 3

Ogled Profila
« Odgovori #3 dne:: september 21, 2008, 08:09:44 pm »

Zgleda, da sem prva preiskusila Farma Cell  short + cream Smiley
Uporabljam ga že 5 dan in moram reči, da je koža na stegnih in zadnjici občutno gladkejšja. Tudi hlačke so super, ker mi vse malo dvignejo. Glede samega celulita pa se še oglasim.
Prijavljen
Strani: [1]
  Natisni  

Pojdi na: