Naravna kozmetika
maj 20, 2012, 19:15 *
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.
Novice:

Domov   Išči Prijava Registracija Trgovina srček  
Strani: [1]
  Natisni  
avtor Tema: nosečniški trebušček  (Prebrano 2327 krat)
marjetica
*
Objave: 14

Ogled Profila
« dne:: avg 22, 2008, 18:31 »

Živjo še enkrat!

Sveži in spočiti po dopustih smo pripravljeni na nova doživetja, v troje  Cheesy Zanima me, kaj mi dejansko priporočate za negovanje kože ter preprečitev strij? Kaj pa za novorojenčka? Prvič bom mamica in na tem področju še nimam izkušenj (logično  Wink ), seveda pa želim uporabiti naravne izdelke ker je dojenčkova koža dosti bolj nežna in občutljiva kot odrasla.

Opazila sem nekaj novosti: strokovnjakinjo, novo kozmetično linijo ter izdelke za nosečniške trebuščke Relax maternitiy - kako se pa to nosi?

Hvala vnaprej, pa čim več tako prijetnih presenečenj!  Cheesy
Prijavljen
Majska
*
Objave: 43

~ Hug Me ~

Ogled Profila
« Odgovori #1 dne:: sep 18, 2008, 14:54 »

čestitke!  exclaim

mešanica olj za mamice je nadvse primerna za nego nosečniškega trebuščka in je namenjena tudi za obdobje po porodu. najdeš ga tudi v "paketu" za nego dojenčka 1 in 2 ter istočasno tudi nekaj prihraniš.  Cool

ker je dojenčkova koža najnežnejša in občutljiva, ti priporočam nakup izdelkov iz ekološko gojenega bombaža - oblačil in dodatkov, igrač ter pripomočkov za otroško sobico iz pestrega darilnega programa za najmlajše.

steznik RelaxMaternitiy Pre je namenjen za čas med nosečnostjo in nudi vso zaščito in podporo, nosi se ga pod vrhnjimi oblačili, za obdobje po porodu in ponovno vračanje mišic v prvotno obliko pa je nadvse primeren steznik RelaxMaternitiy Slim.

pa še en nasvet - nadvse, res nadvse ti priporočam nakup inovativne HOPPOP torbe, v bistvu gre za torbo namenjeno shranjevanju pripomočkov za dojenčka, vendar se le ta v hipu spremeni v varen udoben otroški stol katerega lahko uporabljaš doma, na potovanjih, restavracijah...
« Zadnje urejanje: sep 18, 2008, 15:01 od Majska » Prijavljen
marjetica
*
Objave: 14

Ogled Profila
« Odgovori #2 dne:: okt 02, 2008, 13:49 »

Že veselo nakupujem  Grin
Prijavljen
Strani: [1]
  Natisni  

Pojdi na: