Živjo,
V Oni sem odkrila, da je pri vas možno dobiti angleško organsko kozmetiko Essential Care. Pred časom mi je prijateljica iz Anglije prinesla balzam za prsne bradavice te znamke, ker sva imela z mojim sinčkom velike težave pri dojenju. 3 mesece sva se matrala z dojenjem; neprestano sem imela poškodovane bradavice in zaradi tega sem preizkusila kar nekaj krem in obkladkov za bradavice, ki se dobijo v naših trgovinah, moj sinko pa je dojenje začel odklanjati in znašla sva se v začaranem krogu, imela sem že začetek mastitisa, poškodovane bradavice in dojenje nikakor ni pravilno steklo. Čez čas sem ugotovila, da mali dojenje zavrača verjetno zaradi krem, s katerimi se mažem. Potem mi je prijateljica, ki živi v Angliji prinesla kremo od EC in od takrat je to edina zadeva, ki jo mali prenese; namažem pa si jo lahko tudi med dojenjem. Zdaj so bradavice že skoraj OK, bili pa so tudi trenutki ko so bile poškodovane do krvi.
Super zadeva, da se izdelke zdaj dobi tudi pri nas. Moram sporočiti še drugim mamicam!