Naravna kozmetika
maj 20, 2012, 19:09 *
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.
Novice:

Domov   Išči Prijava Registracija Trgovina srček  
Strani: [1]
  Natisni  
avtor Tema: balzam za prsne bradavice Essential Care  (Prebrano 2124 krat)
simmy
*
Objave: 1

Ogled Profila
« dne:: okt 16, 2008, 10:45 »

Živjo,

V Oni sem odkrila, da je pri vas možno dobiti angleško organsko kozmetiko Essential Care. Pred časom mi je prijateljica iz Anglije prinesla balzam za prsne bradavice te znamke, ker sva imela z mojim sinčkom velike težave pri dojenju. 3 mesece sva se matrala z dojenjem; neprestano sem imela poškodovane bradavice in zaradi tega sem preizkusila kar nekaj krem in obkladkov za bradavice, ki se dobijo v naših trgovinah, moj sinko pa je dojenje začel odklanjati in znašla sva se v začaranem krogu, imela sem že začetek mastitisa, poškodovane bradavice in dojenje nikakor ni pravilno steklo. Čez čas sem ugotovila, da mali dojenje zavrača verjetno zaradi krem, s katerimi se mažem. Potem mi je prijateljica, ki živi v Angliji prinesla kremo od EC in od takrat je to edina zadeva, ki jo mali prenese; namažem pa si jo lahko tudi med dojenjem. Zdaj so bradavice že skoraj OK, bili pa so tudi trenutki ko so bile poškodovane do krvi.
Super zadeva, da se izdelke zdaj dobi tudi pri nas. Moram sporočiti še drugim mamicam! Cheesy

« Zadnje urejanje: okt 16, 2008, 20:48 od simmy » Prijavljen
naravna*lepota
Objave: 140

Ogled Profila
« Odgovori #1 dne:: jan 31, 2009, 12:47 »

Pozdravljena, simmy
veseli me, da ste zadovoljna z našimi proizvodi. V naši spletni trgovini je poleg omenjenega na voljo še veliko drugih visoko kvalitetnih izdelkov iz naravnih sestavin, ki dobro denejo tako telesu kot duši in so primerni tako za razvajanje vas kot tudi vašega malčka Smiley

Veliko zadovoljstva ob negi vam želim! Smiley

Prijavljen
Strani: [1]
  Natisni  

Pojdi na: