Naravna kozmetika
maj 20, 2012, 18:56 *
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.
Novice:

Domov   Išči Prijava Registracija Trgovina srček  
Strani: [1]
  Natisni  
avtor Tema: mozoljav hrbet  (Prebrano 1643 krat)
Vi sprašujete
Operativa
Objave: 222

Ogled Profila
« dne:: mar 19, 2009, 20:50 »

Moja koža je problematična, tako po obrazu kot po telesu - na mojo veliko žalost . Predvsem me motijo mozolji na hrbtu, saj ne morem obleči nobene na hrbtu odprte majčke in sem zaradi tega izredno žalostna. Ali obstaja kakšen gel za tuširanje oziroma katera druga zadeva, ki bi mi težavo vsaj ublažila? namreč, bliža se poletje, ko bo oblačil na nas vedno manj, mene pa je mojega hrbta zares sram. Upam na čimprejšnji odgovor...hvala
Prijavljen
naravna*lepota
Objave: 140

Ogled Profila
« Odgovori #1 dne:: mar 25, 2009, 21:19 »

Pozdravljeni in dobrodošli!
Ob branju vašega problema sem se takoj spomnila na eno izmed čudovitih zadev, ki jih ponuja naša spletna trgovinica. To je Bentley organic gel za tuširanje z olivami, čajevo mirto in oljem evkaliptusa. Ta odličen gel za tuširanje, kot že samo ime pove, vsebuje tudi dve super učinkovini, to sta olje evkaliptusa in čajevo mirto, ki učinkovito pomaga v boju proti nečistočam na koži. Slovi po svojem antibakterijskem in antiseptičnem delovanju, deluje rahlo "razkuževalno" in tako na nežen, naraven način prepreči, da bi se bakterije na koži še naprej širile. Bakterije pa vemo da vodijo v nastanek nečistoč kot so mozolji, akne, izpuščaji,..Omenjeni gel za tuširanje pa je istočasno tudi dovolj nežen in negovalen, da za seboj pusti občutek mehke in sveže kože.
Veliko užitkov ob negi, če pa se vam porodi še kakšno vprašanje, kar na dan z njim.
Prijavljen
Strani: [1]
  Natisni  

Pojdi na: