Lepo pozdravljena,
ester vitamina C je ne-kisla oblika vitamina C in je za kozmetične izdelke bolj primeren, saj je bolj stabilen. Vitamin C se pod vplivom zraka ali svetlobe pretvori v neaktivno obliko, zato v kozmetiki ponavadi uporabijo ester vitamina C. Zelo pomemben je tudi pri sintezi kolagena in pri zaviranju pigmentacije.
Iz naše linije vam toplo priporočam
Serum Ester C , saj je popolnoma nelepljiv, lahek, nemasten gel, ki se zelo hitro vpije. Na obrazu tako torej ne boste imela ne lepljivega, ne mastnega občutka, koža pa bo navlažena, črvsta in mehka.
Za kakršnokoli dodatno vprašanje smo vam z veseljem na voljo.