Naravna kozmetika
maj 20, 2012, 18:51 *
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.
Novice:

Domov   Išči Prijava Registracija Trgovina srček  
Strani: [1]
  Natisni  
avtor Tema: rdečica obraza, popokane kapilare ...  (Prebrano 857 krat)
lutka12
*
Objave: 1

Ogled Profila
« dne:: avg 09, 2011, 16:17 »

Spoštovani!

Že od malih nog imam težave z rdečico obraza in popokanimi kapilarami. Ampak letos je res tolko slabše, da se že stem obremenjujem. Rdečica je prisotna vedno na licih in pod nosom ter po bradi, popokane kapilare pa opažam na licih in na nosu. Včasih sem lahko bla brez pudra, danes ne morem bit ker sem še bolj nesamozavestna. Stanje kože se je poslabšalo ko sem zvedla da imam hipotireozo. Nevem pa točno počem se je poslabšalo ali po kt jasminelle, ali po euthyroxu. Oboje sem približno enaki čas začela jemat. Kaj priporočate za mojo kožo.

Hvala!

LP
Prijavljen
Anita
Operativa
Objave: 119

Ogled Profila
« Odgovori #1 dne:: dec 03, 2011, 04:08 »

Pozdravljeni,

Žal Vas ne morem potolažiti, kajti v primeru nepravilnega delovanja žleze ščitnice in posledično hormonskega neravnovesja je terapija zagotovo nujno potrebna, negativne posledice pa skoraj vedno prisotne. Seveda je odvisno od posameznika kakšne bodo kontraindikacije. Kadar opazite, da določenega zdravila Vaše telo ne sprejema najbolje, se obrnite po nasvet k zdravniku, vedno obstajajo alternative.

Vaša koža je dovzetnejša, ker je že v sami osnovi nekoliko bolj občutljiva, zato potrebuje enostavno, vendar kvalitetno nego. Priporočam:
- tonik: Hidrolat kamilice , ki kožo pomiri in hkrati omogoča lažji nanos kreme;
- nega: Moa – zeleni balzam, katerega lahko uporabljate kot dnevno in nočno nego, ter čistilo za ličila.

Glede pudra bi omenila, da kvaliteten puder pomeni dodatno nego in zaščito Vaše kože, torej je zelo priporočljivo, da ga uporabljate tudi iz tega vidika  Wink.

Želim Vam prijetno uporabo omenjenih proizvodov, ter izboljšanje stanja Vaše kože.

Srečno.
Prijavljen

Kozmetičarka.
Strani: [1]
  Natisni  

Pojdi na: