Naravna kozmetika
maj 20, 2012, 18:19
Dobrodošli,
gost
. Prosim,
prijavite se
ali
registrirajte
.
Ali ste pozabili
aktivirati vaš račun?
1 Ura
1 Dan
1 Teden
1 Mesec
Za vedno
Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.
Novice
:
Domov
Išči
Prijava
Registracija
Trgovina srček
Naravna kozmetika
>
Nega obraza, telesa in las
>
Nega obraza in telesa
>
alergična reakcija
Strani: [
1
]
« prejšnje
naslednje »
Natisni
avtor
Tema: alergična reakcija (Prebrano 630 krat)
aljaska
Objave: 3
alergična reakcija
«
dne::
maj 30, 2011, 12:04 »
Pozdravljeni, kupila sem priporočene kreme (green people), ker moram še porabiti zaloge, sem zaenkrat uporabila samo Dnevni pomlajevalni in učvrščevalni gel za kožo okoli oči-prijeten občutek,...o učinkih še ne morem pisati, ker sem gel uporabila enkrat.
Odvečno količino gela sem dala možu okoli oči, čez minuto ali dve je dobil kožno reakcijo- rdečico. Rdečica je po izpiranju z vodo izginila v roku pol ure.
Nato smo gel dali v "test" še moji mami in je tudi brez reakcij prenesla kremo.
Res je, da je mož alergičen na določene trave ali travniške rastline (katere točno ne ve).
Priporočene kreme so zame in upam, da mi bodo dobro služile, lp.
P.S.: Vprašati na forumu za nasvet....kot pa kupiti na pamet, pri tem, da za določene sestavine ne moreš vedeti ali ti ustrezajo ali ne, v takem primeru pa "testerji" ne bi bili odveč, saj kreme ne moreš vrniti.
Prijavljen
Anita
Operativa
Objave: 119
Odg: alergična reakcija
«
Odgovori #1 dne::
dec 02, 2011, 21:59 »
Pozdravljeni,
Hvala za Vaš komentar. Močno upam, da je nega, katera je namenjena Vaši koži prijetna in da ste z izbranimi izdelki zadovoljni.
Naj Vas opozorim, da je moška koža drugačna od ženske, zato imajo moški svoje linije proizvodov, namenjene prav njihovi strukturi kože in potrebam.
In še opozorilo kako nanašati nego na predel okoli oči:
- Nega nikoli ne sme priti v stik z očmi, kar pomeni, da nanašamo nego zgolj s prstanci (najmanjši pritisk) na predel pod očmi, kjer čutimo kost.
- Nanos je minimalen, kajti odvečne količine koža ne more absorbirati, zato je zgolj vprašanje časa, kdaj zaide v oko.
- Na zgornjo veko nanesemo z enim samim potegom, nekoliko več pa pod obrvi in na predelu senc.
Zveni komplicirano, toda ko Vam pride v navado bo to enostavna rutina.
V primeru alergične reakcije ste ravnali popolnoma pravilno.
Kadar veste, da je nekdo alergik, seveda morate sami poskrbeti, da ta oseba ne pride v stik s sestavinami, katere ji povzročajo alergije.
In še zadnje, vzorčki so večna dilema, ker je v preteklosti pogosto prihajalo do zlorab (nekateri so uporabljali za nego zgolj različne vzorčke, tisto kar so pač dobili in tako dosegli pravi kaos v svoji koži), ter nepravilnega razumevanja, da pomeni vzorček zgolj test, in nikakor ne prinese rezultatov, katere obljublja krema (50ml), je zaenkrat največ kar Vam lahko ponudimo dober nasvet.
Naj omenim še to, da obstajajo tudi alergične reakcije po daljši uporabi določenega proizvoda... Skratka, alergije so pogosto tudi kombinacija večih dejavnikov hkrati in je težko zagotoviti, da Vam bo po pozitivni izkušnji z vzorčkom neka krema tudi dolgoročno ustrezala...
Za vsa nadaljnja vprašanja sem Vam z veseljem na voljo.
Z lepimi pozdravi.
Prijavljen
Kozmetičarka.
Strani: [
1
]
Natisni
« prejšnje
naslednje »
Pojdi na:
Prosim izberite destinacijo:
-----------------------------