Naravna kozmetika
maj 20, 2012, 17:52 *
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.
Novice:

Domov   Išči Prijava Registracija Trgovina srček  
Strani: [1]
  Natisni  
avtor Tema: Lasje ob lasišču mastni, potem pa vedno bolj suhi  (Prebrano 958 krat)
Enigma
*
Objave: 4

Ogled Profila
« dne:: mar 25, 2010, 23:53 »

Pozdravljeni!

Probala sem že nešteto šamponov in tako opazila, da čimbolj nežen je šampon, tem boljši je. Imela sem tudi nekaj naravnih šamponov (odkar sem prešla na naravno kozmetiko  Cheesy), vendar so mi le-ti izsušili tako lasišče kot lase. Mastili so se mi na 4-5 dni, vendar so bili zares suhi, kar pa ni bilo estetsko lepo.

Potem sem si kupila šampon za obnavljanje las in so bili malo boljši, vendar so zaradi likanja sami po sebi malo izsušeni.

Skratka, vprašala bi za nek nežen šampon, ki ga lahko uporabljam vsakodnevno (zdaj bo itak bolj vroče zunaj + v fitnes bom začela hoditi). Z nekakšnim efektom, da ne masti, ampak tudi, da ne izsuši.

Upam, da ne kompliciram preveč.
Hvala!
Prijavljen
Anita
Operativa
Objave: 119

Ogled Profila
« Odgovori #1 dne:: mar 29, 2010, 20:13 »

Draga Enigma,

Glede na opisano predvidevam, da je glavni problem v suhih in izsušenih laseh. Poleg tega uporabljate likalnik, ki stanje še dodatno poslabša, tako kot pravite tudi sami.
Mastno lasišče pa je verjetno posledica pogostega umivanja las. Lojnice namreč izločajo v primeru zelo pogostega umivanja večje količine sebuma, kajti na ta način želijo zaščititi površino kože.  Sad

Predlog kombinacije nege za lepe, zdrave in sijoče lase:
- Obnovitveni maroški BIO arganov šampon,
- Amazonski balzam avokada in babacuja za suhe in zelo suhe lase,
- Burkina karite BIO maska za negovanje las;

Verjamem, da boste z nego dosegli željeno in da Vam bodo Vaši lasje v ponos.  Smiley

Srečno.
Prijavljen

Kozmetičarka.
Strani: [1]
  Natisni  

Pojdi na: