Naravna kozmetika
maj 20, 2012, 17:50 *
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.
Novice:

Domov   Išči Prijava Registracija Trgovina srček  
Strani: [1]
  Natisni  
avtor Tema: Henna plus - informacije  (Prebrano 1513 krat)
Vi sprašujete
Operativa
Objave: 222

Ogled Profila
« dne:: sep 19, 2010, 10:48 »

spoštovani,
izdelek henna plus barvo za lase sem preizkusila in sem zadovoljna. Zaradi nadalnje uporabe me zanima podatek, ki ga nisem zasledila:
zanima me, namreč kolikšen je odstotek hidrogena (peroksida) - 6%?
namreč iz stavka
 " Za zagotavljanje dolgo obstojne barve in 100% prekrivanju sivih las se zahvaljujoč posebni Hennaplus patentirani zasnovi uporablja le majhna prisotnost hidrogen peroksida in amonijaka. Sestavini po opravljenju svoje namembnosti povsem izhlapita."
ni jasno, kaj pomeni MAJHNA PRISOTNOST.
Ravno tako mi ni jasno, kaj pomeni podatek, da je barva primerna za VEČKRATNO barvanje narastka? kako je to mišljeno večkratno

hvala za odgovor, lep pozdrav,
Marina
« Zadnje urejanje: sep 19, 2010, 10:52 od Anita » Prijavljen
Anita
Operativa
Objave: 119

Ogled Profila
« Odgovori #1 dne:: sep 26, 2010, 10:54 »

Draga Gospa Marina,

Veseli me, da ste zadovoljni z uporabo dolgoobstojne barve za lase Hennaplus.  Smiley

Da boste z veseljem in popolnoma brez skrbi uporabljali ta izdelek tudi v bodoče, vam z veseljem podam moj komentar.  Wink

Majhna prisotnost določenih sestavin v posameznem izdelku pomeni, da je količina te sestavine tako zanemarljivo nizka, da proizvajalec ni dolžan količino napisati na embalaži. Zadostuje zgolj, da je napisana prisotnost te sestavine.

Večkratno barvanje narastka pa pomeni:
- da lahko s pomočjo tehtnice razpolovite celotno vsebino embalaže (barvno kremo, aktivator barve in balzam), nato pripravite mešanico v posebni posodi, ostanek nepripravljene mešanice pa shranite za naslednje barvanje narastka,
- ali v primeru, ko ima tudi vaša prijateljica enako barvo las, lahko mešanico pripravita skupaj in si razdelita pripravljeno količino na dva dela.

Za vsa nadaljna vprašanja sem vam z velikim veseljem na voljo.

Z lepimi pozdravi.

Prijavljen

Kozmetičarka.
Strani: [1]
  Natisni  

Pojdi na: