Naravna kozmetika
maj 20, 2012, 17:39 *
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.
Novice:

Domov   Išči Prijava Registracija Trgovina srček  
Strani: [1]
  Natisni  
avtor Tema: Olje za nego zrele kože  (Prebrano 1480 krat)
Vi sprašujete
Operativa
Objave: 222

Ogled Profila
« dne:: maj 20, 2009, 00:10 »

Pozdravljeni, ker se o starosti ženske ne govori, bom vprašala takole: kaj bi priporočali za nego zrele in vsekakor zelo utrujene kože, ki se je v preteklosti veliko nastavljala sončnim žarkom in ostalim razvadam? V kozmetiki nisem ravno domača, je pa res, da sem se z vsako novo gubico vedno bolj približevala skrbi za lep videz in tako tudi dobro počutje. Prijateljica je zelo navdušena nad Akamuti olji in mi je priporočila vašo trgovino. Zanima me, katero izmed olj bi vi priporočali zame? za nasvet in pomoč se vam že vnaprej zahvaljujem.

Vida
Prijavljen
naravna*lepota
Objave: 140

Ogled Profila
« Odgovori #1 dne:: maj 26, 2009, 16:39 »

Vida, pozdravljeni in dobrodošli na forumu Smiley
Za nego vaše kože, za katero pravite da je utrujena, bi priporočala uporabo dveh čudovitih "eliksirjev mladosti" če se lahko tako izrazim:
Akamuti naravno olje iz semen granatnega jabolka, ki slovi po svoji antioksidativnih lastnostih in tako čudovitih obnovitvenih funkcijah, saj "radira" manjše gubice.

Akamuti olje plodov muškatne vrtnice je prav tako super izbira, ki bo delovala obnovitveno in zaščitno. Znano je, da gladi gubice in koži vrača prožnost ter sijaj Smiley
Prijavljen
Strani: [1]
  Natisni  

Pojdi na: