Naravna kozmetika
maj 20, 2012, 17:37 *
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.
Novice:

Domov   Išči Prijava Registracija Trgovina srček  
Strani: [1]
  Natisni  
avtor Tema: Olje proti celulitu  (Prebrano 2091 krat)
cokolina
*
Objave: 2

Ogled Profila
« dne:: feb 11, 2009, 21:44 »

Sama bi si rada zmešala olje proti celulitu, ne za masažo, ampak za mazanje kože na bokih in stegnih kjer je suha in nenapeta.

Kot sem prebrala stran od AKAMUTI eteričnih olj, naj bi uporabla rožmarinovega,eterično olje limonske trave in eterično olje grenivke.

Zanima me ali je zgornja kombinacija prava izbira, ter katero olje naj uporabim za osnovno olje, da bi blo kar se da antioksidantno in vpijajoče, kolkor se to od olja sploh da(arganovo, boragino ali olje grozdnih pečk mogoče?). Rada bi namreč malo bolj napeto kožo, spodbudila prekrvavitev kolkor se da, odprava strij pa sem se že sprijaznila z dejstvom da ni možna.

Hvala za nasvete. Roll Eyes
« Zadnje urejanje: feb 11, 2009, 21:48 od cokolina » Prijavljen
morska_deklica
*
Objave: 9

Ogled Profila
« Odgovori #1 dne:: feb 15, 2009, 22:41 »

Tudi mene zelo zanima odgovor.  Smiley
Sama sem tudi že razmišljala o tem in ravnokar čakam na limetino eterično olje, saj sem na angleški akamutijevi strani prebrala, da deluje tudi proti celulitu, pa še diši lepo!
Ali bi lahko eterično olje vmešala v olje pšeničnih kalčkov (baje je dobro tudi za strije)? Ali priporočate katero drugo olje?

Rada bi še vprašala nelaj glede olja pšeničnih kalčkov: ker vsebuje tako veliko vitamina E, ali se lahko uporablja tudi na obrazu za zdravljenje brazgotin od aken?

Lep pozdrav!  Cool
Prijavljen
Strani: [1]
  Natisni  

Pojdi na: