Naravna kozmetika
maj 20, 2012, 17:32 *
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.
Novice:

Domov   Išči Prijava Registracija Trgovina srček  
Strani: [1]
  Natisni  
avtor Tema: Olje iz pečk lubenice Kalahari in Eterično olje manuke  (Prebrano 2224 krat)
morska_deklica
*
Objave: 9

Ogled Profila
« dne:: jun 13, 2009, 22:42 »

Pozdravljeni,

sama imam mastno kožo z veliki težavami z aknami in me zanima ali bi bilo Olje iz pečk lubenice Kalahari dobra izbira zame? Do sedaj sem uporabljala Jojobino olje in Rescue cream, vendar bi rada poskusila kaj novega. To olje se mi zdi tudi super izbira za poletje. Poleg tega uporabljam tudi Hidrolat čajeve mirte, ki je najboljši tonik, kar sem jih imela. Za čiščenje kože uporabljam Črno afriško milo (tekoče).
Za posamezne akne uporabljam Eterično olje čajeve mirte, zanima pa me kakšen učinek bi imelo Eterično olje manuke? Prebrala sem namreč, da je še bolj učinkovito od čejeve mirte...

Najlepša hvala za odgovor!
Prijavljen
Anita
Operativa
Objave: 119

Ogled Profila
« Odgovori #1 dne:: dec 26, 2010, 14:15 »

Pozdravljeni,

Olje iz pečk lubenice kalahari uravnava proizvodnjo sebuma in ne maši por, zato je odlična izbira za mešano in mastno kožo.

Medtem ko se Eterično olje rožne mirte (manuke) v nerazredčeni obliki uporablja izjemno redko.

Zato Vam še naprej svetujem uporabo že izbranega eteričnega olja:  Eterično olje čajeve mirte. Namreč čisto, nerazredčeno olje lahko enkrat do dvakrat na dan nanesete direktno na akne oz. mozolje, kajti ima učinkovito antibakterijsko delovanje, ki pripomore k hitrejšemu zdravljenju kožnih sprememb.

Z lepimi pozdravi.
Prijavljen

Kozmetičarka.
Strani: [1]
  Natisni  

Pojdi na: