Naravna kozmetika
maj 20, 2012, 17:15 *
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.
Novice:

Domov   Išči Prijava Registracija Trgovina srček  
Strani: [1]
  Natisni  
avtor Tema: "Nevsakdanja" olja za telo  (Prebrano 1981 krat)
Mateja
*
Objave: 3

Ogled Profila
« dne:: jan 15, 2009, 19:51 »

Pozdravljeni,

najlepša hvala za odgovor! Danes imam še eno vprašanje in sicer, Akamuti ima "nevsakdanja" hladnostiskana olja za telo (korenje, otoški cvetovi, lubenica, baobab, sezam), ali mi lahko kaj več napišete o tem? Seveda me pa zanima tudi, kaj od tega bi bilo primerno za nego moje občutljive kože?

Hvala že vnaprej,

Mateja
Prijavljen
naravna*lepota
Objave: 140

Ogled Profila
« Odgovori #1 dne:: jan 31, 2009, 14:03 »

Pozdravljena, Mateja!
Narava je izredno bogat vir zdravja in lepote. Vsak proizvod matere narave je nekaj posebnega in tako ga tudi človek lahko uporabi v svojo korist - zato so tudi naravna olja, ki jih ponuja Akamuti različnih izvorov - od korenjevega olja (velika vsebnost betakarotenov), lubenica (velika vsebnost omega kislin), baobab (vitamini in antioksidanti), do sezama (antioksidanti), itd... Primerno hladno stiskano olje iz naše ponudbe si tako lahko izberete glede na svoje potrebe: če imate občutljivo kožo, boste tako najbolj zadovoljni z oljem iz pečk lubenice Kalahari, oljem breskve, Boraginim oljem, Arganovim oljem, jojobinim oljem, sladkim mandljevim oljem, in tako dalje. Vsa olja iz naše ponudbe so izredno negovalna, tako da z izbiro katerega koli izmed njih zagotovo ne boste zgrešila Smiley

Veliko užitkov ob negi!
Prijavljen
Strani: [1]
  Natisni  

Pojdi na: